فنانة مصرية توجّه رسالة عتاب إلى الوسط الفني
شمس
وجّهت الفنانة المصرية شمس رسالة عتاب إلى الوسط الفني بعد أن كشفت عدم تلقيها أي أعمال فنية خلال الفترة الماضية.
وجاءت رسالة شمس هذه في سياق حديثها عن تفاصيل لقائها بالراقصة دينا وأحد المنتجين، بعد تعرّضها للاكتئاب بسبب عدم عملها.
وقالت شمس: "قابلت دينا وقعدت جنبي بتاع ساعتين تلاتة وأدتني طاقة إيجابية للحياة وحب المهنة تاني، قالتلي لازم تخرجي معانا، قولتلها أنا هخرج معاكي يا دينا عشان الحب باين في عنيكي، هخرج مع الناس اللي أحس إنهم بيحبوني مش هخرج عشان حد ينافقني أو أنافق حد أو أعمل مصلحة من حد أو العكس".
وأضافت: "في ناس عايشة الدور ومن ضهرك بتكرهك وبتتكلم عليكي وحش... كل حاجة بتوصل محدش بيقولك مين بس إنتي بتعرفي من الكلام اللي بيترميلك، في ناس بتوصل الكلام، في حد ممكن يقولك رشّحتك لدور بس فلانة قالت إن شاء الله، يعني إن فلانة بتكرهك".
ووجّهت شمس رسالة عتاب قاسية الى الوسط الفني، قالت فيها: "عايزة أقول للناس دي كلها إن الكفن ملوش جيوب، وأنا مفهمتش الجملة دي غير لما إخواتي ماتوا، لا في كفن هتاخد فيه فلوس ولا شغل، الناس اللي بتكره الناس ومش بتتمنى الخير لبعض".
شاركالأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
لماذا تختار الأميرة رجوة الأسلوب الكلاسيكي في...
إطلالات المشاهير
صورة تجمع الملكة رانيا والعائلة الملكية بأناقة...
إطلالات المشاهير
كيت ميدلتون والأميرة شارلوت بإطلالات متناسقة في...
إطلالات المشاهير
دانا الحلاني بصيحة الفستان الأسود القصير
أخبار النجوم
محمد صبحي يعلن رأيه الصادم في تقديم منى زكي دور...
المجلة الالكترونية
العدد 1091 | تشرين الثاني 2025
أخبار النجوم
محمد رمضان يعلّق على تأييد الحكم بحبسه عامين (فيديو)
أخبار النجوم
ياسمين عبد العزيز تحتفل بتصدّر حلقتها مع منى الشاذلي منصات المشاهدة
أخبار النجوم
